KENNISMAKEN. 
Proeflessen en practica's...


Iedere les die we verzorgen, ben je welkom om een kijkje te komen (deel)nemen! Zo kan je kennismaken met onze manier van lesgeven en onze huidige cursisten. 


BEL OF MAIL ME


Stel je vraag met je naam, rol (leider/ volger), eventuele danspartner, e-mailadres en telefoonnummer. 

Mira van de Griendt / +316 450 280 80 /


GRATIS PROEFLES TANGO 


Wil je je aanmelden voor de Gratis Proefles Tango voor absolute beginners.  OPEN DAG | zaterdag 26 augustus 2017 | 11.00 - 16.00 uur


  Maak kennis met alle lesaanbieders en amateurverenigingen op het gebied van beeldende kunst, muziek, theater,  musical, digitale fotografie, dans en nieuwe media! De Open Dag is hét moment om iets uit te proberen én om te genieten van de presentaties, demonstraties en optredens! 

  Programma Hoofdpodium
  11:15 - 11:30 uur Argentijnse Tango door MiraTango - Mira van de Griendt & Roberto Rizzo
  13:45 - 14:30 uur Workshop Argentijnse Tango CKC & partners, door Mira van de Griendt & Roberto Rizzo

  Klik HIER voor het volledige programma.


  GRATIS TANGO TASTING

  ZOETERMEER | woensdag 30 augustus 2017 | 18:30 - 22:30 uur


  Programma  
  18:30 - 19:30 uur Gratis Proefles Tango
  19:30 - 21:00 uur Workshop vanaf Beginners2
  21:00 - 22:30 uur Practica
  • Wil je kennismaken met de Argentijnse Tango? Op zoek naar een nieuw avontuur? Leer ons, MiraTango, de dansschool voor Argentijnse Tango in Zoetermeer, en onze manier van lesgeven kennen. 
  • Zoek je een danspartner? Leer tijdens de TANGO TASTING andere mensen kennen die misschien ook op zoek zijn naar een danspartner. Investeer in jezelf en kom!
  • TANGO TASTING is een GRATIS workshop voor absolute beginners en is een onderdeel van een SPECIAL. 
  • Tijdens een SPECIAL sluiten de huidige cursisten hun cursus af en zijn ze – onder begeleiding van de docenten – in de gelegenheid alles uit de cursus te oefenen. Cursisten van de verschillende niveaus leren elkaar zo kennen. Ook nieuwe cursisten zijn welkom om een kijkje te nemen, om ons – en onze manier van lesgeven – te leren kennen. 

  AANMELDEN TANGO TASTING


  Wil je je aanmelden voor de Gratis TangoTasting voor absolute beginners, tijdens een SPECIAL.


   Klik HIER voor ons huidige lesrooster in Zoetermeer.   DANSPARTNER, -KLEDING EN -SCHOENEN 

   • Je hebt geen speciale kleding of schoenen nodig. Draag voor een proef- of kennismakingsles gewone comfortabele kleding en schoenen. 
   • Voor een hele cursus is het fijn om goede schoenen te dragen. Dat zijn schoenen waarop je je kan draaien op de bal van je voet, en je je gehele voet goed kan bewegen in de schoen.
   • Geen danspartner? Aanmelden als koppel is fijn, maar het is ook geen probleem als je zelf geen danspartner kan vinden. Bespreek dit van tevoren met Mira.