Grand Salon Culemborg

Zaterdag 26 mei 2019| Workshop 16.00 – 17.30 uur | Dansen tot 23:00 uur

In de workshops van 1,5 uur werken we aan thema’s zoals voleos, sacadas, giro’s en gancho’s die geschikt zijn voor een drukke salon. Kenmerkend is dat we ons veel focussen op techniek en houding. Dát wat je leert, kan je daardoor gemakkelijk uitvoeren in een open én close embrace. De workshops worden gegeven door Roberto Rizzo & Mira van de Griendt. Laat ons weten als je geen partner hebt, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Eten & drinken bij Restaurant Una Volta

Restaurant Una Volta heeft een speciaal menu samengesteld voor de mensen die komen dansen bij Milonga Una Emocion. Dit menu bestaat uit een pasta, een salade en een toetje voor €15 p.p. (excl. drankjes). Iets anders bestellen is uiteraard ook mogelijk.


Grand Salon Culemborg 

Grand Salon Culemborg vindt plaats op de 4e zondag van de maand in de Gelderlandfabriek. De tangosalons in Culemborg zijn geliefd vanwege de gezellige en ongedwongen sfeer. DJ Roberto draait een mix van klassieke tango en neo-tango. Zowel beginnende als gevorderde dansers komen volledig aan hun trekken. Onze Grand Salon Culemborg in de theaterzaal van de Gelderlandfabriek naast het station trekt bezoekers vanuit het hele land. Het is een feest op deze unieke locatie tango te dansen. Regelmatig hebben we tijdens de salons live muziek. We combineren de salons meestal met technieklessen en workshops. Kortom voor liefhebbers van de Argentijnse tango is de reis naar Culemborg meer dan de moeite waard.


Salon om 18:00 – 23:00 uur, Dj Roberto of genodigde DJ’s (traditioneel& neo)
Adres: De Gelderlandfabriek: Stationsweg 7, Culemborg
(ligt direct naast station Culemborg, gratis parkeerplekken te vinden).
Gratis entree voor jarigen die écht jarig zijn op de datum dat de salon plaatsvindt!


Entree Salon €7,50 | Workshop €15 | Workshop&Salon €18,50

Voor reserveringen en meer info www.tangoemocion.nl
mail: robertorizzotango@gmail.com

Voor informatie over tango en tangolessen kun je terecht op de website van de Culemborgse Tangoschool Tango Una Emoción