Proeflessen Zoetermeer

GRATIS PROEFLES | woensdag 28 maart 2018 | 18.30 – 19.30 uur

Tijdens een SPECIAL verzorgen we een GRATIS proefles voor totale beginners om 18:30 – 19:30 uur. Na de proefles sluiten de huidige cursisten hun cursus af en zijn ze – onder begeleiding van de docenten – in de gelegenheid alles uit de cursus te oefenen. Cursisten van de verschillende niveaus leren elkaar zo kennen. Ook nieuwe cursisten zijn welkom om een kijkje te nemen, om ons – en onze manier van lesgeven – te leren kennen.

Wil je kennismaken met de Argentijnse Tango? Op zoek naar een nieuw avontuur? Leer ons, MiraTango, de dansschool voor Argentijnse Tango in Zoetermeer, en onze manier van lesgeven kennen.

Programma  SPECIAL
18:30 – 19:30 uur Gratis Proefles TangoTasting
19:30 – 21:00 uur Workshop vanaf Beginners2 €15 p.p.
21:00 – 22:30 uur Practica


Tijdens iedere les die we verzorgen in Zoetermeer – zie hier het actuele lesrooster – ben je welkom om een kijkje te komen (deel)nemen! Zo kan je kennismaken met onze manier van lesgeven en onze huidige cursisten. 

BEL OF MAIL ME

Stel je vraag met je naam, rol (leider/ volger), eventuele danspartner,
e-mailadres en telefoonnummer.
Mira van de Griendt / +316 450 280 80 / miravdgriendt@gmail.com


DANSPARTNER, -KLEDING EN -SCHOENEN

  • Je hebt geen speciale kleding of schoenen nodig. Draag voor een proef- of kennismakingsles gewone comfortabele kleding en schoenen.
  • Voor een hele cursus is het fijn om goede schoenen te dragen. Dat zijn schoenen waarop je je kan draaien op de bal van je voet, en je je gehele voet goed kan bewegen in de schoen.
  • Geen danspartner? Zoek een partner door een oproep te plaatsen op Facebook, klik hier.
    We kunnen ook bemiddelen in het vinden van een lespartner, maar garantie kunnen we helaas niet geven.