Proeflessen Zoetermeer

Tijdens iedere les die we verzorgen in Zoetermeer – zie hier het actuele lesrooster – ben je welkom om een kijkje te komen (deel)nemen! Zo kan je kennismaken met onze manier van lesgeven en onze huidige cursisten.

BEL OF MAIL ME

Stel je vraag met je naam, rol (leider/ volger), eventuele danspartner,
e-mailadres en telefoonnummer.
Mira van de Griendt / +316 450 280 80 / miravdgriendt@gmail.com

GRATIS PROEFLES TANGO | 21 mrt & 28 mrt

Wil je je aanmelden voor de Gratis Proefles Tango voor absolute beginners.


GRATIS TANGO TASTING | woensdag 21 maart & 28 maart 2018 | 18.30 – 22.30 uur

TANGO TASTING is een GRATIS workshop voor absolute beginners en is een onderdeel van een SPECIAL.

Tijdens een SPECIAL sluiten de huidige cursisten hun cursus af en zijn ze – onder begeleiding van de docenten – in de gelegenheid alles uit de cursus te oefenen. Cursisten van de verschillende niveaus leren elkaar zo kennen. Ook nieuwe cursisten zijn welkom om een kijkje te nemen, om ons – en onze manier van lesgeven – te leren kennen.

Wil je kennismaken met de Argentijnse Tango? Op zoek naar een nieuw avontuur? Leer ons, MiraTango, de dansschool voor Argentijnse Tango in Zoetermeer, en onze manier van lesgeven kennen.

Programma  Special
18:30 – 19:30 uur Gratis Proefles TangoTasting
19:30 – 21:00 uur Workshop vanaf Beginners2 €15 p.p.
21:00 – 22:30 uur Practica
  • Zoek je een danspartner? Leer tijdens de TANGO TASTING andere mensen kennen die misschien ook op zoek zijn naar een danspartner. Investeer in jezelf en kom!

 

Wil je je aanmelden voor de Gratis TangoTasting op woensdag 21 maart 2018 voor absolute beginners tijdens een SPECIAL, klik dan hier.  

 


DANSPARTNER, -KLEDING EN -SCHOENEN

  • Je hebt geen speciale kleding of schoenen nodig. Draag voor een proef- of kennismakingsles gewone comfortabele kleding en schoenen.
  • Voor een hele cursus is het fijn om goede schoenen te dragen. Dat zijn schoenen waarop je je kan draaien op de bal van je voet, en je je gehele voet goed kan bewegen in de schoen.
  • Geen danspartner? Aanmelden als koppel is fijn, maar het is ook geen probleem als je zelf geen danspartner kan vinden. Bespreek dit van tevoren met Mira.