Aanmelden kan nog voor één van de volgende twee weekenden die worden verzorgd op de onderstaande data; 

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 februari 2021  

Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021 

Muzikaliteitsweekend met Roberto Rizzo & Mira van de Griendt

Beste tango liefhebbers,

Graag duiken we samen met jullie in de wondere wereld van de rijke Argentijnse tango muziek. Dat doen we van vrijdag 19 tot en met zondag 21 februari 2021 in de eeuwenoude vestingstad Culemborg. We gaan veel luisteren, genieten, analyseren en dansen op de muziek. 

Thema ‘muzikaliteit’

Tijdens de workshops, begeleide practica en de salon willen we jullie dit weekend inspireren met; 

  • algemene muzikaliteit die we nodig hebben om de muziek te kunnen begrijpen en ons meer in de muziek te kunnen verdiepen;
  • achtergrond van verschillende belangrijke tango orkesten die veel worden gespeeld in lessen en salons;
  • ‘simpele’ tools om muzikale structuren en thema’s om te zetten in dans;
  • hoe en waar in de muziek je flow, contrast, spanning en ontspanning in de dans creëert.

Wat we verzorgen

Roberto Rizzo & Mira van de Griendt geven 4 workshops van 75 minuten. Ook onder begeleiding van Roberto en Mira is er na iedere workshop een practica, zodat je al het geleerde meteen veelvuldig op je eigen tempo kan oefenen en integreren in je dans. Om een steeds fijnere verbinding te krijgen met elkaar, de muziek en de vloer, werken Roberto & Mira tijdens hun lessen – naast de muzikaliteit – ook altijd aan techniek, houding en postuur. Op zaterdagavond verzorgen we een salon met live muziek, waarin je lekker alles los kan laten, of juist al het geleerde improviserend toe kan passen. 

Eten

Op vrijdagavond verzorgen we een diner (bestaande uit een hoofdgerecht ‘vegetarisch of niet-vegetarisch’, een dessert, water en wijn) en op zaterdagmiddag een lunch (ook vegetarisch of niet-vegetarisch) van een heerlijke Culemborgse cateraar. Op zaterdagavond heb je de kans om de omgeving een beetje te ontdekken en zelf iets te eten in een leuk restaurant in Culemborg.

Van begin tot eind

We heten jullie welkom op vrijdag 19 februari 2021 om 17:30 uur in het Pompgebouw in Culemborg. Op zondagmiddag om 14:00 uur hopen we jullie geïnspireerd naar huis te mogen sturen met vermoeide benen en vol van nieuwe ervaringen.

Overnachten en reizen

Het hele weekend vindt plaats in Culemborg. De workshops, practica, lunch, diner en salon vinden plaats in het pompgebouw, naast de watertoren in Culemborg. Zondagmiddag verzorgen we een workshop en afsluitende practica, ook in Culemborg. Alles vindt plaats op loopafstand van het treinstation in Culemborg.

De eerste workshops van de dag vinden niet eerder plaats dan 10.30 uur en de salon eindigt niet later dan 01.00 uur. Gedurende het weekend kun je uiteraard gewoon thuis overnachten, maar als je het prettiger vindt om in Culemborg te blijven kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een plaatselijke bed & breakfast in Culemborg. Met 2 personen kan je bijvoorbeeld overnachten in bed & breakfast Lots4u. Deze B&B ligt op 10 minuten fietsafstand en kost voor 2 nachten 140 euro in totaal. We hebben nog 3 andere opties opgezocht die we jullie kunnen sturen, als jullie geïnteresseerd zijn deel te nemen.

Meedoen?

Meld je aan voor één van van de weekenden in februari of mei 2021;

  • Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 februari 2021  
  • Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021 

* Aanmelden en reserveren per koppel is verplicht. Tijdens dit weekend doen maximaal 10 koppels mee.

* Stuur een e-mail naar robertorizzotango@gmail.com met daarin het onderwerp ‘muzikaliteitsweekend’ en de aanmelding voor leider en volger. We willen graag het volgende van jullie weten; 1) voor- en achternaam van leider en volger 2) e-mailadres en telefoonnummer van leider en volger en 3) aantal jaren ervaring met Argentijnse tango.

* Na het verzenden van je informatie ontvang je een reactie met daarin hopelijk een bevestiging van je plek en de betalingsinformatie. Het gehele weekend kost 145 euro per persoon inclusief 4 workshops, 3 practica, 1 salon met live muziek een verzorgd diner op vrijdagavond en verzorgde lunch op zaterdagmiddag. Je aanmelding is pas definitief na betaling.

* Je dient zelf het diner op zaterdagavond en een slaapplek gedurende het weekend te regelen.

Met warme groet,

Roberto & Mira