Aanmelden kan nog voor de dagen in augustus 2021; 

Zondag 1 augustus 2021

Zondag 8 augustus 2021

Tango dag vakanties over muzikaliteit en verbinding

met Roberto Rizzo & Mira van de Griendt

Beste tango liefhebbers,

Graag duiken we samen met jullie in de wondere wereld van de rijke Argentijnse tango muziek. Dat doen we van zondag 1 en 8 augustus 2021 in de eeuwenoude vestingstad Culemborg. We gaan veel luisteren, genieten, analyseren en dansen op de muziek. 

Thema ‘muzikaliteit en verbinding’

Tijdens de workshops, begeleide practica willen we jullie inspireren met; 

  • algemene muzikaliteit die we nodig hebben om de muziek te kunnen begrijpen en ons meer in de muziek te kunnen verdiepen;
  • achtergrond van verschillende belangrijke tango orkesten die veel worden gespeeld in lessen en salons;
  • ‘simpele’ tools om muzikale structuren en thema’s om te zetten in dans;
  • hoe en waar in de muziek je flow, contrast, spanning en ontspanning in de dans creëert.

Wat we verzorgen

Roberto Rizzo & Mira van de Griendt geven 2 lange workshops van 90 minuten. Ook onder begeleiding van Roberto en Mira is er na iedere workshop een practica, zodat je al het geleerde meteen veelvuldig op je eigen tempo kan oefenen en integreren in je dans. Tijdens de practica werken we deels aan plenaire begeleiding als ook individuele begeleiding. Om een steeds fijnere verbinding te krijgen met elkaar, de muziek en de vloer, werken Roberto & Mira tijdens hun lessen – naast de muzikaliteit – ook altijd aan techniek, houding, postuur en verbinding binnen het koppel.  

Lunch

In de middag verzorgen we een heerlijke lunch, bestaande uit een vlees, vis of vegetarische maaltijd met een sapje, van de heerlijke Culemborgse cateraar LOT.

Eén of meerdere keren meedoen

Wil je 1 dag meedoen, dan ben je uiteraard van harte welkom! Meld je dan zo snel mogelijk aan. Wil je meerdere dagen meedoen, dan zal je merken dat er een verband is tussen de dagen en krijg je een korting voor het totaalbedrag.

We heten jullie welkom op zaterdag of zondag om 10:15 uur in het Pompgebouw in Culemborg. De eerste workshop begint dan om 10:30 uur. Dezelfde dag zijn we dan klaar om 17:30 uur en heb je nog de tijd een lekker restaurantje te zoeken in Culemborg, of gewoon lekker naar hun te gaan, vol van de dag, geïnspireerd en met vermoeide benen na een dag vol van tango, muziek, sociale contacten en hopelijk een hoop nieuwe dingen die je hebt geleerd.

Kosten & meedoen ?

Meld je aan voor de dagen in augustus 2021;

  • Zondag 1 augustus 2021 
  • Zondag 8 augustus 2021

* Aanmelden en reserveren per koppel is verplicht. 

* Stuur een e-mail naar robertorizzotango@gmail.com met daarin het onderwerp ‘dag vakanties tango Culemborg’ en de aanmelding voor leider en volger. We willen graag het volgende van jullie weten; 1) voor- en achternaam van leider en volger 2) e-mailadres en telefoonnummer van leider en volger en 3) aantal jaren ervaring met Argentijnse tango.

* Na het verzenden van je informatie ontvang je een reactie met daarin hopelijk een bevestiging van je plek en de betalingsinformatie. Eén dag kost 80 euro per persoon inclusief 2 workshops á 90 minuten, 2 practica, verzorgde lunch. Boek je direct 2 dagen dan kost je dat 150 euro per persoon. Je aanmelding is pas definitief na betaling.

Met warme groet,

Roberto & Mira