HAPPY NEW YEAR !! We nodigen je van harte uit om te komen dansen op zondag 2 januari 2022 in Zoetermeer!

Peter Jonker en Ina Hulshoff verzorgen een workshop “ritmische variaties” om 16:00 – 17:15 uur voor koppels van alle niveaus, met daarna een workshop “de swinggiro” om 17:30 – 18:45 uur voor half tot vergevorderde koppels. Daarna starten we om 19:00 uur met een milonga voor vaste danskoppels, met DJ Ina.

16:00 – 17:15 hsWorkshop “ritmische variaties” door Peter&Inakoppels (all levels)
17:30 – 18:45 hs Workshop “de swinggiro” door Peter&Inakoppels (intermediate – advanced)
19:00 – 22:30 hsMilonga/ tangosalon with DJ Ina aanmelden in koppels

VOOR ONZE EIGEN VEILIGHEID

>> We houden ons aan de RIVM maatregelen. Voor de salon wordt een maximum aantal koppels toegelaten. Tussen ieder onderdeel zijn 15 minuten pauze ingelast, zodat groepen elkaar niet overlappen. Door te reserveren, heb je als koppel een vaste plek in de salon (zoals in El Beso – een bekende salon in Buenos Aires :)). Bij binnenkomst wordt naar je coronatoegangsbewijs gevraagd, dus daarna kan je lekker met iedereen dansen, als je wil.

RESERVEREN IS VERPLICHT

zie hieronder

* Workshops kosten 15 euro per persoon, per stuk, de salon inclusief een welkomstdrankje kost 9 euro per persoon.

Parkeren

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen onder en rondom CKC & partners.


TANGOSALON ZOETERMEER

Argentijnse tango is een sociale dans. We leren deze dans om te dansen en improviseren met verschillende dansers, op verschillende muziek (tango, tangowals en milonga) op verschillende orkesten. Of je elkaars taal nou spreekt of niet, we kunnen altijd met elkaar dansen.

Zoetermeer bleek het centrum van de tangowereld.

Sweet Lake Tango verzorgt een aantal speciale zondagen per schooljaar een tangosalon; een avond waar iedereen de Argentijnse tango kan komen dansen. Oefenen kan tijdens een minder formele oefenmiddag/ avond. De tango community in Zoetermeer groeit steeds sneller. Tango is niet alleen rijk aan heel veel muziek, poëzie en dans, maar het is een hele (sociale) cultuur die je kunt leren kennen.