Graag nodigen we jullie uit voor onze volgende Sweet Lake Tango Milonga op zondag 7 mei 2023 in Zoetermeer!

We hebben een sfeervolle dansvloer, workshops voor alle niveaus door Lucas Malec en Mira van de Griendt, traditionele DJ, gratis parkeerplaatsen en overheerlijke empanadas. De workshops starten om 16:00 uur. Breng allemaal je tangovrienden van binnen en buiten Zoetermeer om deze geweldige tangogemeenschap te laten groeien :).

Check Lucas en Mira op youtube, klik HIER

16:00 – 17:15 u workshop Tango (all levels) by Lucas & Mira

17:30 – 18:45 workshop Tango (int/adv level) by Lucas & Mira

>>> To deepen your tango knowledge it’s suggested to do both workshops.

* Workshops kosten 15 euro per persoon, per stuk, de salon kost 9 euro per persoon. Doe je mee aan beide workshops en de milonga dan betaal je €40 per persoon en krijg je er een drankje en een heerlijke (kip, vlees, kaas of spinazie) empanada bij.

Parkeren

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen onder en rondom CKC & partners.


TANGOSALON ZOETERMEER

Argentijnse tango is een sociale dans. We leren deze dans om te dansen en improviseren met verschillende dansers, op verschillende muziek (tango, tangowals en milonga) op verschillende orkesten. Of je elkaars taal nou spreekt of niet, we kunnen altijd met elkaar dansen.

Zoetermeer bleek het centrum van de tangowereld.

Sweet Lake Tango verzorgt een aantal speciale zondagen per schooljaar een tangosalon; een avond waar iedereen de Argentijnse tango kan komen dansen. Oefenen kan tijdens een minder formele oefenmiddag/ avond. De tango community in Zoetermeer groeit steeds sneller. Tango is niet alleen rijk aan heel veel muziek, poëzie en dans, maar het is een hele (sociale) cultuur die je kunt leren kennen.