Graag nodigen we jullie uit voor de salon van Sweet Lake Tango op zondag 3 juli 2022 in Zoetermeer!

We hebben een sfeervolle dansvloer, workshops voor alle niveaus, DJ Yerpun, gratis parkeerplaatsen en overheerlijke empanadas. De “close embrace intensive” workshops starten om 16:00 uur (zie hieronder meer details). Breng allemaal je tangovrienden van binnen en buiten Zoetermeer om deze geweldige tangogemeenschap te laten groeien :).

AANMELDEN WORKSHOPS & SALON OP ZONDAG 3 juli 2022 >>> scroll naar beneden, vul je gegevens in & klik daarna op bevestigen …

Peter, Ina, Roberto & Mira in Frankrijk

De Tango vakantie Frankrijk heeft bewezen een succesvolle formule te zijn. Voor het 7e jaar op rij organiseren wij, Caren Simon, in samenwerking met Ina Hulshoff, Peter Jonker, Roberto Rizzo en Mira van de Griendt een heerlijk tango vakantieweek in Frankrijk. Wij nodigen jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn van 9 t/m 16 juli 2022 en samen met ons de liefde en het leven te vieren.

* Workshops kosten 15 euro per persoon, per stuk, de salon kost 9 euro per persoon. Doe je mee aan beide workshops en de milonga dan betaal je €40 per persoon en krijg je er een drankje en een heerlijke (kip, vlees, kaas of spinazie) empanada bij.

Parkeren

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen onder en rondom CKC & partners.


TANGOSALON ZOETERMEER

Argentijnse tango is een sociale dans. We leren deze dans om te dansen en improviseren met verschillende dansers, op verschillende muziek (tango, tangowals en milonga) op verschillende orkesten. Of je elkaars taal nou spreekt of niet, we kunnen altijd met elkaar dansen.

Zoetermeer bleek het centrum van de tangowereld.

Sweet Lake Tango verzorgt een aantal speciale zondagen per schooljaar een tangosalon; een avond waar iedereen de Argentijnse tango kan komen dansen. Oefenen kan tijdens een minder formele oefenmiddag/ avond. De tango community in Zoetermeer groeit steeds sneller. Tango is niet alleen rijk aan heel veel muziek, poëzie en dans, maar het is een hele (sociale) cultuur die je kunt leren kennen.