We nodigen je van harte uit om te komen dansen op zondag 7 november 2021 in Zoetermeer!

Lucas Malec & Mira van de Griendt verzorgen om 15:15 uur een workshop “titel volgt nog” voor beginners/ half gevorderde koppels, om 16:30 uur een workshop “titel volgt nog” voor half gevorderde/ gevorderde koppels en om 17:45 uur een workshop “titel volgt nog” voor gevorderde koppels. Daarna starten we om 19:00 uur met een milonga voor vaste danskoppels, met DJ Lucas Malec.

15:15 – 16:15 hsWorkshop “titel volgt nog”beginners & intermediate dancers
16:30 – 17:30 hs Workshop “titel volgt nog”intermediate & advanced dancers
17:45 – 18:45 hs Workshop “titel volgt nog”advanced dancers
19:00 – 22:30 hsMilonga/ tangosalon with DJ Lucas fixed partners

VOOR ONZE EIGEN VEILIGHEID

>> We houden ons aan de RIVM maatregelen. Voor de salon wordt een maximum aantal koppels toegelaten. Tussen ieder onderdeel zijn 15 minuten pauze ingelast, zodat groepen elkaar niet overlappen. Door te reserveren, heb je als koppel een vaste plek in de salon (zoals in El Beso – een bekende salon in Buenos Aires :)). De danst alleen met je eigen danspartner.

RESERVEREN IS VERPLICHT

zie hieronder

* Deelname aan 1 workshop kost 15 euro per persoon, de salon inclusief een welkomstdrankje kost 9 euro per persoon. Doe je alle 3 de workshops én de salon dan kost je dat 40 euro per persoon.

Parkeren

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen onder en rondom CKC & partners.


TANGOSALON ZOETERMEER

Argentijnse tango is een sociale dans. We leren deze dans om te dansen en improviseren met verschillende dansers, op verschillende muziek (tango, tangowals en milonga) op verschillende orkesten. Of je elkaars taal nou spreekt of niet, we kunnen altijd met elkaar dansen.

Zoetermeer bleek het centrum van de tangowereld.

Sweet Lake Tango verzorgt een aantal speciale zondagen per schooljaar een tangosalon; een avond waar iedereen de Argentijnse tango kan komen dansen. Oefenen kan tijdens een minder formele oefenmiddag/ avond. De tango community in Zoetermeer groeit steeds sneller. Tango is niet alleen rijk aan heel veel muziek, poëzie en dans, maar het is een hele (sociale) cultuur die je kunt leren kennen.